Brak produktów
Przechowywanie pieczywa w chlebaku to bardzo dobry sposób na zachowanie świeżości bułek i chleba na dłużej. Chlebak można dopasować do wymiarów swojej kuchni, można także zdecydować się na taki chlebak, który będzie wyglądał estetycznie na naszym blacie. W ofercie posiadamy następujące rodzaje chlebaków:
Chlebak wykonany z włókna oraz pudru bambusowego - bardzo twardego tworzywa odpornego na pęknięcia, działanie wilgoci czy światła słonecznego. Pokrywa chlebaka wykonana jest z drewna bambusowego. Może ona służyć jako deska do krojenia. Drewno bambusowe jest twarde i wytrzymałe, bardziej odporne na ścieranie i uszkodzenia, a jednocześnie nie tępi noży.
Chlebak wykonany z włókna oraz pudru bambusowego - bardzo twardego tworzywa odpornego na pęknięcia, działanie wilgoci czy światła słonecznego. Pokrywa chlebaka wykonana jest z drewna bambusowego. Może ona służyć jako deska do krojenia. Drewno bambusowe jest twarde i wytrzymałe, bardziej odporne na ścieranie i uszkodzenia, a jednocześnie nie tępi noży.
Elegancki chlebak. Otwarcie nie wymaga dodatkowej powierzchni. Pokrywa łatwo otwiera się i zamyka. Lekka, a zarazem solidna konstrukcja.
Chlebak wykonany z drewna bambusowego w kolorze naturalnym, zaś pokrywa z tworzywa sztucznego w czarnym kolorze. Pokrywa łagodnie się otwiera i zamyka.
Chlebak wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej o grubości 0,3 mm, pokrywa łagodnie się otwiera i zamyka. Przeznaczony do przechowywania wszystkich rodzajów pieczywa. Gwarantuje długą świeżość przechowywanych produktów.
Chlebak stalowy z akrylową czarną pokrywą. Powierzchnia satynowa.