Brak produktów
- nóż do krojenia i porcjowania,- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- wykonany w Japonii,- należy myć ręcznie,- opakowany w pudełko prezentowe, z foliową osłoną na ostrze.
- nóż Nakiri do krojenia i siekania,- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- wykonany w Japonii,
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- wykonany w Japonii,- należy myć ręcznie,- opakowany w pudełko prezentowe, z foliową osłoną na ostrz.
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,- nazwa inspirowana górą Fuji uznawaną przez wieki za symbol kultury japońskiej,- rękojeść z drewna pakka, o ośmiobocznym przekroju,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- wykonany w Japonii,- należy myć ręcznie,- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,
- wysokiej jakości nóż do krojenia, - ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe, - długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii laserowej – Performance Cut,