Kategorie

Informacja

Miseczki o małej pojemności, czasem nazywane kokilkami, to idealne naczynie na sos, dip, keczup, majonez, guacamole, hummus, pasty rybne, serowe, warzywne, pate, pasztety, kwaśną śmietanę czy posiekane zioła, które klient może własnoręcznie wsypać do podanej mu potrawy. Małe miseczki sprawdzają się również jako naczynia na "czekadełka", które serwuje coraz więcej restauracji. W małej miseczce można podać masło, twarożek, smalec do posmarowania ciepłego pieczywa, którym raczy się klient w oczekiwaniu na zamówione przez siebie danie. Mogą one również służyć do podania oliwek, anchois, marynowanych bądź świeżych warzyw. Miseczki na dipy przydadzą się również w pizzeriach do podania sosu pomidorowego lub czosnkowego. Posiadamy zarówno miseczki białe, porcelanowe (w tym również sztaplowane) jak i kolorową, bardzo wytrzymałą, urokliwą porcelanę w stylu rustykalnym Churchill Stonecast.

Miseczki na dipy Znaleziono 46 produktów

na stronie
Widzisz 1 - 30 z 46 produktów