Brak produktów
Subkategorie
- wysokiej jakości nóż do pieczywa z ząbkowanym ostrzem,- ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe,- długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii (technologia Performance Cut),- kuta nasada między ostrzem a rękojeścią zabezpiecza przed skaleczeniem,
- wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej Cromargan® (opatentowany przez WMF stop metali, odporny na uszkodzenia i zadrapania),- idealny do krojenia warzyw w Julienne ,- uchwyt do zawieszenia,- łatwy do czyszczenia – nadaje się do zmywarki.
- krótki nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu,- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- krótki nożyk do owoców,- posiada ergonomiczną rękojeść z czarnego tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z212) – najostrzejsze w ofercie marki, cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż kuchenny do krojenia owoców,- posiada ergonomiczną rękojeść z czarnego tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z białej ceramiki cyrkonowej (Z212) – najostrzejsze w ofercie marki, cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż z długim ząbkowanym ostrzem, do krojenia chleba i bułek,- ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej chronione zdejmowaną osłonką, rączka z tworzywa sztucznego,- technologia Elevete w rączce noża: dzięki podpórce oraz obciążnikowi ostrze utrzymywane jest nad powierzchnią blatu – większa higiena i porządek,
Noże Master to niezbędnik w każdej kuchni. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej doskonale sprawdzają się do krojenia, siekania czy obierania. Ergonomiczna rękojeść zapewnia pewne trzymanie w dłoni oraz wygodne użytkowanie.
Noż do pieczywa 20 cm Nóż do pieczywa Titanium, wykonany z wysokiej jakości nierdzewnej stali, odporny na ścieranie, rdzę i przebarwienia. Nóż kuty, ergonomiczna, profilowana i nitowana rękojeść wykonana z drewna, perfekcyjnie wykonane ząbki na ostrzu noża. Nóż doskonale wyważony, nie obciąża nadgarstka przy krojeniu.
Wysokiej jakości sztućce brazylijskiego producenta - firmy Tramontina. Ostrze noża wykonane ze stali nierdzewnej, uchwyt zaś z materiału polywood (impregnowane, utwardzane drewno).
Nóż kuchenny Chefs Titanium, wykonany z wysokiej jakości nierdzewnej stali, odporny na ścieranie, rdzę i przebarwienia. Nóż kuty, ergonomiczna, profilowana i nitowana rękojeść wykonana z drewna, perfekcyjnie wykonane ząbki na ostrzu noża.
Nóż kuty z drewnianą rękojeścią zapewnia najwyższy standard w zakresie ergonomii i bezpieczeństwa. Pełny trzpień wykuty razem z ostrzem z jednego kawałka stali zapewnia elegancki wygląd oraz doskonałe wyważenie. Rękojeść wykonana z drewna różanego.
- mały nóż kuchenny Santoku o uniwersalnym zastosowaniu,- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż kuchenny Santoku o uniwersalnym zastosowaniu,- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż Santoku do krojenia i porcjowania,- nazwa inspirowana górą Fuji uznawaną przez wieki za symbol kultury japońskiej,- rękojeść z drewna pakka, o ośmiobocznym przekroju,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu,- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż kuchenny do uniwersalnego zastosowania,- posiada ergonomiczną rękojeść z czarnego tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z212) – najostrzejsze w ofercie marki, cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- wysokiej jakości nóż do krojenia mięsa, ryb, warzyw, owoców, itp., do siekania ziół i orzechów, - ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe, - długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii,
- nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu,- inspirowany tradycyjnym japońskim rzemiosłem,- rękojeść z ciemnego drewna pakka z elementami ze stali nierdzewnej,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ciemnej ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- wykonany w Japonii,
- wysokiej jakości nóż do krojenia, siekania, - ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe, - długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii laserowej – Performance Cut,
- wysokiej jakości nóż uniwersalny do krojenia surowych warzyw, owoców, wędlin, salami itp., - ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe, - długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii, - kuta nasada między ostrzem a rękojeścią zabezpiecza przed skaleczeniem,
- nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu,- ergonomiczna rękojeść z tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- uniwersalny nóż kuchenny,- posiada ergonomiczną rękojeść z czarnego tworzywa sztucznego ABS,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z212) – najostrzejsze w ofercie marki, cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu,- nazwa inspirowana górą Fuji uznawaną przez wieki za symbol kultury japońskiej,- rękojeść z drewna pakka, o ośmiobocznym przekroju,- wyjątkowo ostre ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- należy myć ręcznie.
- wysokiej jakości nóż uniwersalny do obierania, krojenia, porcjowania, - ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe, - długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii laserowej – Performance Cut, - kuta nasada między ostrzem a rękojeścią zabezpiecza przed skaleczeniem,
- nieprzywieralne ostrze ze stali nierdzewnej z silikonową powłoką,- osłonka na ostrze z ceramiczną ostrzałką,- bezpieczne ostrzenie – antypoślizgowe wykończenie osłonki.
- zestaw dwóch nożyków składający się z jednego nożyka do obierania z zakrzywionym ostrzem i jednego nożyka do krojenia warzyw i owoców, - ostrza wykonane ze specjalnej hartowanej, kwasoodpornej stali, uchwyty z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, - ergonomiczne rączki oraz znakomicie wyważone klingi, pozwalają na komfortowe użytkowanie nożyków, -...
- w zestawie: nóż do warzyw (dł. 18 cm, dł. ostrza 8 cm), nóż szefa (dł. 34, dł. ostrza 20 cm) oraz nóż uniwersalny (dł. 25 cm, dł. ostrza 14 cm), - ostrza z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe, - długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii,
- w zestawie: nóż Santoku 14 cm oraz obieraczka do warzyw,- nóż posiada ergonomiczną rękojeść z czarnego tworzywa sztucznego ABS i ostrze wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- obieraczka wykonana z tworzywa ABS w czarnym kolorze, posiada ostrze ceramiczne dł. 4 cm,- należy myć ręcznie, - opakowane w plastikowe pudełko.