Brak produktów
Brytyjska manufaktura Churchill 1795 przygotowała specjalną linię naczyń służących do serwowania i prezentacji śródziemnomorskich przekąsek. Są to porcelanowe miseczki o różnej pojemności w kolorach białym i czarnym, które bardzo często podawane są w towarzystwie greckiego ouzo. Najbardziej typowe przekąski meze to: ser feta (plaster), oliwki z pestkami, polane niekiedy oliwą z oliwek oraz przyprawami. Taki zestaw meze podaje się z pieczywem.
Głębokie naczynia z prostym rantem i płaskim dnem to najbardziej tradycyjny sposób serwowania tapas. Mogą być wykorzystywane do potraw z pieca, deserów typu crema catalana, sosów, sałatek. Duży ich wybór pod ręką kucharza to sprawny i bezproblemowy serwis. Termin realizacji: 2-14 dni
Głębokie naczynia z prostym rantem i płaskim dnem to najbardziej tradycyjny sposób serwowania tapas. Mogą być wykorzystywane do potraw z pieca, deserów typu crema catalana, sosów, sałatek. Duży ich wybór pod ręką kucharza to sprawny i bezproblemowy serwis. Termin realizacji: 2-14 dni
Głębokie naczynia z prostym rantem i płaskim dnem to najbardziej tradycyjny sposób serwowania tapas. Mogą być wykorzystywane do potraw z pieca, deserów typu crema catalana, sosów, sałatek. Duży ich wybór pod ręką kucharza to sprawny i bezproblemowy serwis. Termin realizacji: 2-14 dni
Głębokie naczynia z prostym rantem i płaskim dnem to najbardziej tradycyjny sposób serwowania tapas. Mogą być wykorzystywane do potraw z pieca, deserów typu crema catalana, sosów, sałatek. Duży ich wybór pod ręką kucharza to sprawny i bezproblemowy serwis. Termin realizacji: 2-14 dni
Głębokie naczynia z prostym rantem i płaskim dnem to najbardziej tradycyjny sposób serwowania tapas. Mogą być wykorzystywane do potraw z pieca, deserów typu crema catalana, sosów, sałatek. Duży ich wybór pod ręką kucharza to sprawny i bezproblemowy serwis. Termin realizacji: 2-14 dni