Brak produktów
Katalog
- wysokiej jakości nóż do pieczywa z ząbkowanym ostrzem,- ostrze z kutej stali nierdzewnej (CrMoV15) – solidne i wytrzymałe,- długotrwała ostrość, dzięki połączeniu tradycyjnego wykuwania ostrza i obróbki przy użyciu najnowszej technologii (technologia Performance Cut),- kuta nasada między ostrzem a rękojeścią zabezpiecza przed skaleczeniem,
- nóż z długim ząbkowanym ostrzem, do krojenia chleba i bułek,- ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej chronione zdejmowaną osłonką, rączka z tworzywa sztucznego,- technologia Elevete w rączce noża: dzięki podpórce oraz obciążnikowi ostrze utrzymywane jest nad powierzchnią blatu – większa higiena i porządek,
Noże Master to niezbędnik w każdej kuchni. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej doskonale sprawdzają się do krojenia, siekania czy obierania. Ergonomiczna rękojeść zapewnia pewne trzymanie w dłoni oraz wygodne użytkowanie.
Noż do pieczywa 20 cm Nóż do pieczywa Titanium, wykonany z wysokiej jakości nierdzewnej stali, odporny na ścieranie, rdzę i przebarwienia. Nóż kuty, ergonomiczna, profilowana i nitowana rękojeść wykonana z drewna, perfekcyjnie wykonane ząbki na ostrzu noża. Nóż doskonale wyważony, nie obciąża nadgarstka przy krojeniu.
Nóż kuty z drewnianą rękojeścią zapewnia najwyższy standard w zakresie ergonomii i bezpieczeństwa. Pełny trzpień wykuty razem z ostrzem z jednego kawałka stali zapewnia elegancki wygląd oraz doskonałe wyważenie. Rękojeść wykonana z drewna różanego.