Brak produktów
Katalog
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Przedstawiamy Państwu niesamowitą kolekcję produktów firmy By Bone...
Pasabahce Side to kolekcja niedrogich, prostych szklanek i kieliszków. Cechą charakterystyczną tej linii jest grube dno. Bardzo popularne w gastronomii. Termin realizacji: 2-14 dni
Kieliszek wykonany jest ze szkła hartowanego, które jest 2-3 razy bardziej odporne na uszkodzenia niż porcelitowe czy porcelanowe produkty o podobnej grubości. Jego powierzchnia jest idealnie gładka. Termin realizacji: 2-14 dni
Kieliszek wykonany jest ze szkła hartowanego, które jest 2-3 razy bardziej odporne na uszkodzenia niż porcelitowe czy porcelanowe produkty o podobnej grubości. Jego powierzchnia jest idealnie gładka. Termin realizacji: 2-14 dni
Kieliszek do wódki lub likieru o pojemności 0,035 l.
Kieliszek do wódki i tequili o ciekawym wyglądzie z pogrubionym dnem. Termin realizacji: 2-14 dni
Arcoroc Granity to tradycyjna stylistyka połączona z nowoczesną technologią wzmacnianego szkła.
Kieliszki do likieru lub wódki wykonane są ze szkła, które jest bardziej odporne na uszkodzenia niż porcelitowe czy porcelanowe produkty o podobnej grubości.
Pasabahce Casablanca to seria klasycznych szklanek z hartowanego szkła o wzmocnionym dnie, które wyśmienicie sprawdzają się podczas intensywnego użytkowania w barach, pubach, dyskotekach, stołówkach czy restauracjach. Termin realizacji: 2-14 dni
Profesjonalne kieliszki dla gastronomii.Ze względu na duże zainteresowanie przed kupnem prosimy o kontakt.
Arcoroc Salto to wyjątkowa kolekcja szkła barowego, które nawiązuje swoją stylistyką do czasów amerykańskiej prohibicji. W dzisiejszych czasach coraz więcej lokali oferuje ważone własnym sumptem piwa a barman z lubością wykorzystuje retro-przepisy na drinki i koktajle, nadając im współczesny blask.