Nowy produkt
Noże składające się na tę linię są wyjątkowo ergonomiczne, higieniczne, ostre i funkcjonalne dzięki antypoślizgowej rękojeści. Różne kształty i długości ostrzy, giętkie lub sztywne ostrza, a także opcja krótszego lub dłuższego antypoślizgowego uchwytu sprawiają, że PrimeLine jest idealnym wyborem dla wszystkich obszarów usług gastronomicznych, przetwórstwa mięsa i żywności.
T-2500-10
100 Sztuka Sztuki
Uwaga! Ostanie sztuki w magazynie!
Dostępny od:
Nóż do warzyw 10 cm PrimeLine
Noże składające się na tę linię są wyjątkowo ergonomiczne, higieniczne, ostre i funkcjonalne dzięki antypoślizgowej rękojeści. Różne kształty i długości ostrzy, giętkie lub sztywne ostrza, a także opcja krótszego lub dłuższego antypoślizgowego uchwytu sprawiają, że PrimeLine jest idealnym wyborem dla wszystkich obszarów usług gastronomicznych, przetwórstwa mięsa i żywności.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Właściwości noży:
- Ostrze wykonane z najwyższej jakości stali chromowo-molibdenowej CrMo15
- Hartowane do 56-57 HRC (skala Rockwella). Najnowocześniejszy, zaawansowany proces hartowania próżniowego, zapewnia długą żywotność i niezwykłą ostrość noża. - Ergonomiczny, antypoślizgowy uchwyt
- Uchwyt z wykończeniem Sanitized® Silver – zawierający jony srebra, które trwale i niezawodnie redukują rozprzestrzenianie bakterii i ryzyko zakażenia.
- Ostrze powinno być regularnie szlifowane za pomocą ostrzenia stali, dzięki czemu można cieszyć się ostrością noża przez długi czas. Do tego celu zalecamy ostrzałki Chef’sChoice